hibaby

Lomakkeet

Tältä sivulta löydät lomakkeita, joita tarvitaan eri tilanteissa. Lomakkeet ovat toki saatavissa myös toimistostamme perinteisenä paperiversiona.

Muuttoilmoitus

Tarvitaan taloyhtiöstä pois muutettaessa ja taloyhtiöön muutettaessa. Lisäksi muuttoilmoitusta tarvitaan mm. asukkaiden lukumäärän muuttuessa, perhesuhteiden muutoksissa ja muissa pysyvissä elämäntilanteen muutoksissa. Muuttoilmoituksen perusteella asukkaat merkitään talonkirjaan. Talonkirjaan merkityt asukkaat ovat oikeutettuja myös taloyhtiön palveluihin, kuten oven aukaisuihin, pesutuvan ja saunan käyttöön, jne. Myös edellisiä palveluita koskeva laskutus hoidetaan asukasluettelon perusteella.

Täytä muuttoilmoituslomake » Lataa tulostettava PDF-tiedosto »

 

Ilmoitus lapsen syntymästä

Ilmoita tällä lomakkeella lapsen tiedot isännöitsijälle, jonka jälkeen voimme tehdä muutoksen talonkirjaan.

Täytä lomake lapsen syntymästä » Lataa tulostettava PDF-tiedosto »

 

Ilmoitus nimenmuutoksesta

Ilmoita tällä lomakkeella nimenmuutoksesta isännöitsijälle.

Täytä lomake nimenmuutoksesta » Lataa tulostettava PDF-tiedosto »

 

Muutostyöilmoitus

Voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain mukaan osakkaan remontoidessa asuntoaan tulee useista korjaustoimista tehdä muutostyöilmoitus. Niitä ja kaikkia neuvoja niiden suhteen saa meiltä. Lue Isännöintiliiton sivuilta, mistä huoneistoremonteista pitää ilmoittaa.

Muista ilmoittaa isännöitsijälle, kun muutostyö on valmis!

Täytä muutostyöilmoituslomake » Lataa tulostettava PDF-tiedosto »

 

Vikailmoitus

Vikailmoituksella voi ilmoittaa oman asunnon taloyhtiölle kuuluvista tehtävistä sekä havaituista taloyhtiön yhteisten tilojen vioista.

Täytä vikailmoituslomake » Lataa tulostettava PDF-tiedosto »

 

Muissa asioissa, tervetuloa asioimaan toimistossamme. Asiakaspalveluaikamme ovat maanantaisin klo 09:00–11:00, keskiviikkoisin klo 15:00–18:00 (kesäkuu–elokuu klo 15:00–17:00) ja perjantaisin klo 09:00–11:00. Olemme toki muinakin aikoina tavattavissa, mutta silloin kannattaa soittaa, tai muutoin varmistaa, että olemme paikalla. Puh. 02 248 5304.