Nättinummen Uimahalli on nimensä mukaisesti nimenomaan Nättinummen alueen asukkaiden uimahalli. Perinteinen kortteliuimahalli siis. Hallin omistavat viisi ns. I alueen taloyhtiötä ja hallin toiminnasta vastaa Karrintalon Lämpö Oy.

 

Varsinainen perinteinen uimahallin käyttö ei siis ole mahdollista kaikille Turun kaupungin asukkaille, saati muille. Uimahallissa on allasosaston lisäksi takkatupa. Näitä vuokrataan yksityistilaisuuksiin vapaasti.

I alueen muodostavat Asunto-osakeyhtiöt: Sepeteus (Kreetankatu 1), Topiaantupa (Kreetankatu 3), Teemuntupa (Kreetankatu 5), Teemunrinne (Markulantie 119) ja Kreetanrinne (Markulantie 121).

Myös II alueen asukkailla on oikeus käyttää hallia. II alueen muodostavat Asunto-osakeyhtiöt: Mikonkallio (Eskonpolku 2), Kreetankallio (Eskonkatu 11) ja Teemunkallio (Eskonkatu 8).

Hallin käyttöehdot ja hinnat

Uimahalli on avoinna alueen asukkaiden uinneille keskiviikkoisin klo 17 – 21 ja perjantaisin klo 12 – 18. Aamu-uinnit arkisin klo 6 – 10.

Hinnat (I ja II alueen asukkaille)
Aikuiset 3,00 €
Lapset 2,00 €
Aamu-uinti 1,00 €
Perhesauna 30,00 € / 2 tuntia

Uimahallin eteisessä on vihko, johon kävijä merkitsee nimensä ja osoitteensa. Nättinummen Isännöinti laskuttaa käynnit noin 3 kk:n välein.

Yksityistilaisuuksiin vuokraaminen

Uimahalli on varattavissa yksityistilaisuuksiin perjantaisin ja lauantaisin. Varausoikeus on vapaa ja ei ole sidottu asumiseen Nättinummen alueella.

Hinnat
Perjantai 220,00 € / 3 tuntia + lisätunnit 60,00 € / tunti
Lauantai 260,00 € / 3 tuntia + lisätunnit 60,00 € / tunti

Yksityistilaisuuksissa koko halli pukutiloineen, saunat ja hallin takkatupa ovat tilaisuuden varanneen käytössä. Käyttöehdot selviävät varauksen yhteydessä. Varaukset ja tiedustelut Nättinummen Isännöinti Oy:n toimistosta. Avaimet ja vuokraukseen liittyvät sopimusasiat hoidetaan ja noudetaan myös Nättinummen Isännöinti Oy:n toimistosta, Kreetankatu 4, 20320 TURKU

Hallia on käytetty syntymäpäiviin, talkoopitoihin, erilaisiin kausipäättäjäisiin, polttareihin, ym. Tilaa on hyvin muutamalle kymmenelle. Tervetuloa viihtymään!

Nättinummen uimahalli
Nättinummen Isännöinti Oy
Kreetankatu 4
20320 TURKU

Tarkemmat yhteystiedot »