hibaby

Yritys

Kuva: Marko PikkarainenNättinummen Isännöinti Oy on Nättinummen I ja II alueiden kahdeksan osakastaloyhtiön 1978 perustama täyden palvelun isännöintitoimisto. 1.12.2011 toimiston vastuu siirtyi isännöitsijä Ari Vuorelalle (AIT), jolla itsellään on kokopäivätoiminen ammatti-isännöitsijä kokemus vuodesta 1989. Lisäksi toimistossa työskentelee ammattitaitoinen ja kokenut kirjanpitäjä Marja Helin.

Toimintamme tavoite ja vastuu on tuottaa alan palvelua omistaja-asiakasyhtiöillemme ja kaikille asiakkaillemme paikallisesti ja läheisesti. Tavoitteemme ei ole kasvaa ja laajentua, joten tarjouspyyntökaavaketta ette kotisivuiltamme löydä. Sen sijaan sitoudumme laatuun, jota tukee myös yhteistyö paikallisen Kiinteistöyhdistyksen ja sitä kautta Kiinteistöliiton, sekä Isännöintiliiton kanssa. Yhteistyö edellä mainittujen toimialajärjestöjen kanssa tarkoittaa myös välttämätöntä valtakunnallista näkökulmaa omaan toimialaamme. Meidänkin toimialamme ainoa pysyvä elementti on jo vuosia ollut jatkuva muutos ja tässä tilanteessa voi toimia ainoastaan sitoutumalla seuraamaan tiukasti aikaansa, sekä jatkuvalla koulutuksella ja yhteistyöllä valtakunnallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Paikallisuus ei tarkoita paikalleen jäämistä, eikä synny niin. Asiakkaan toivomaa ja oikeutetusti edellyttämää tulosta ei ole mahdollista tavoitella muutoin.

Omistajiamme ovat myös Karrintalon Lämpö Oy ja Mikon Lämpö Oy, joiden kautta tuotetaan ennen kaikkea talonmiespalvelut ja kiinteistöjen puhtausalan palvelut. Nättinummen Isännöinti Oy tuottaa myös näiden yhtiöiden hallintopalvelut.

Tältä pohjalta haluamme jatkossakin ansaita luottamuksenne, arvoisat asiakkaat. Poiketkaa talossa!